Gianluigi Donnarumma levelet írt a klubnak, ügynöke pedig azon dolgozik, hogy az olasz válogatott kapus eligazoljon. A szurkolóknál már betelt a pohár.

Olasz foci Olaszország AC Milan Donnarumma Raiola ügynök átigazolás pénz

 

A La Gazzetta dello Sport információi szerint Gianluigi Donnarumma, ügynöke javaslatára levelet írt az AC Milánnak, melyben kifejtette, hogy pszichológiai nyomás alatt állt, mikor nyáron aláírta új szerződését. Mino Raiola azt állítja, hogy nem volt jelen a tárgyaláson, ezért a vezetők ki tudták játszani a tehetséges kapust.

Mint az ismeretes, Donnarumma nyáron komoly balhé után végül meghosszabbította szerződését a Rossonerivel. Új kontraktusában pedig a fizetése 160 ezer euróról 6 millió euróra emelkedett, amivel a klub második legjobban kereső játékosa lett.

Egészen idáig úgy tűnt, hogy a milánóiak hosszútávra magukhoz láncolták az olasz labdarúgás csiszolatlan gyémántját, és a szurkolók is megbocsájtották korábbi hezitálást. A mostani történések viszont nem tettek jót Donnarumma megítélésének.

A rózsaszín napilap megemlíti, hogy Mino Raiola azon dolgozik, hogy ügyfelét ingyen elengedje a Milan. Ez lehetetlen vállalkozásnak tűnik, ugyanis a szerződése ettől függetlenül él, és úgy tudni, hogy nem foglaltak bele kivásárlási záradékot. Ez azt jelenti, hogy a milánóiak annyit kérnek érte, amennyit akarnak. Természetesen több topklub érdeklődését is felkeltette a tehetséges hálóőr. Többek között a Real Madrid, és a PSG is szívesen tudná a soraiban a mindössze 18 éves Donnarummát, de ehhez valószínűleg mélyen a zsebébe kell nyúlnia a két topklubnak.

A szurkolók nem bocsájtják meg az árulást, amit a Milan szerdai Olasz Kupa mérkőzésén szóvá is tettek. A következő volt írva a transzparensre:

- Az évi 6 milliós fizetés és egy parazita testvér leigazolása nem volt elég? Takarodj innen, véget ért a türelmünk!

Olasz foci Olaszország AC Milan Donnarumma Raiola ügynök átigazolás pénz
Egyértelmű a szurkolók üzenete