A manchesteriek pénzt, és egy játékost ajánlanak a Juventus klasszisáért.

Olasz foci Olaszország Dybala átigazolás Juventus Manchester United Olasz foci Olaszország Dybala átigazolás Juventus Manchester United

 

Január elsejétől megnyitja kapuit az átigazolási piac. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, elindulnak a találgatások a lehetséges erősítésekről. A Juventusnak nem lesz egyszerű megtartania az olasz bajnokság egyik, ha nem a legjobb játékosát, Paulo Dybalát. A 24 éves támadó remek formában játszik az idei kiírásban. A bajnokságban 12 mérkőzésen 12 alkalommal volt eredményes, emellett kiosztott három gólpasszt is. A WhoScored az eddigi teljesítményét 7,75-re értékeli, ami egy nagyon impozáns adat. Tehát nem is csoda, hogy Európa leggazdagabb klubjai sorban állnak érte.

 A Manchester Evening News információi szerint José Mourinhónak pontosan egy ilyen játékosra van szüksége, ezért kérte a Manchester United vezetőségét, hogy mindent tegyenek meg a leigazolása érdekében. A brit lap úgy tudja, hogy a vörös ördögök 70 millió fontot, és Henrikh Mkhitaryan játékjogát ajánlják fel az argentin válogatott támadóért cserébe.

Ez egy nagyon vonzó ajánlat, az örmény ugyanis remek futballista, de mégis úgy gondolom, nem csak a Juventus, de az egész olasz labdarúgás sokat veszítene Dybala távozásával.